top of page
Søk

Spennende tid for kristen TV

Vi gleder oss storlig over en ny sesong her fra Kristen Media Norge. De siste ukene har det formelig kokt i kontorene våre, med planlegging, øving og arbeid foran denne høsten. Vi er så lykkelige over å være i gang igjen.


NY SESONG: Tone Haukeland Mork og Bjarte Ystebø gleder seg til ny sesong. I kveld sendes programmet Arven. I morgen sendes Live med venner,. Torsdag kommer sesongens første Samtale. Alle program går fra 22:00-23:00.


For dem som kjenner vår to-årige historie, er det liten tvil om at det har skjedd mye i Kristen Media Norge, siden vi gikk på luften for første gang, 6. september 2022. Det har vært et eventyr for oss – og vi merker begeistring også fra seerne. Det er vi takknemlig for.


Kristen TV i Norge er en stor sektor. Vi har flere kanaler pr. innbygger enn noe annet land i verden, er jeg sikker på. Det er mange som lager godt innhold, som betyr mye for mange. Likevel var det en plass til oss i denne floraen, takket være raushet fra Kanal 10 og Bedehuskanalen, som ga oss en plattform å stå på.


Denne høsten skal vi gjøre mer av det vi har gjort i to år, lage Live med venner, Samtalen og Thanksgiving. Vi skal fortsette med Arven om mandagene de neste seks ukene, før vi lanserer et nytt program som heter Visdom. Mer om det senere. I tillegg kommer vår største satsning noensinne, den 21. oktober. Da starter et nytt program hver mandag frem til jul, som blir noe av det mest spennende som har vært gjort av kristne programmer i Skandinavia, noensinne. Vi tør si at du kan glede deg. Neste måned kan vi si litt mer om dette.


For dem av våre seere som følger oss på Bedehuskanalen, blir det også daglige nyhetssendinger, som vi skal levere, på oppdrag for kanalen.


Som du sikkert forstår, er det mye som skjer her hos oss, og stemningen er mildt sagt god i Kristen Media Norge, foran denne høsten.


TV er det sterkeste mediet. Vi tror på kristen TV både for å nå frem til dem som tilhører den kristne tro, og dem som er underveis. Det er en fantastisk måte å få dele det vi tror på.


Vi synes det er ærefullt å være gjester i din stue. Vi vil gjerne opptre på en måte som gjør at du føler deg vel med våre program, og at du trygt kan sette TV’en på, uansett hvem andre som måtte være tilstede.


I vårt mediesamfunn er det ikke så vanskelig å nå ut. Det kan være vanskeligere å nå inn. Men det er det vi vil forsøke, også denne høsten.


Det har vært fantastisk å få stå sammen med våre venner i Kanal 10 og Bedehuskanalen disse to årene, og se hvordan begge vokser og har oppdrift. Det samme gjelder våre venner i Verdinytt, som startet opp et par måneder etter oss, i 2022. Vi føler at vi sammen med våre nære samarbeidspartnere får være med på å bygge noe som bare skal bety mer og mer for stadig flere, i årene som kommer.

Kort sagt, vi tror på denne bevegelsen og på vennskap og samarbeid, der vi spiller hverandre gode og  løfter sammen.


Hva er det som gjør at vi holder på med dette?


Vi har opplevd å møte Jesus, og fått nåde. Vi har fått erfare at Guds ord holder. At det er noe å leve og dø på. Og vi har fått kallet til å fortelle disse gode nyhetene til de tusen hjem. Og med Guds hjelp, få være forbilder i det å ikke skamme oss over evangeliet, som er en Guds kraft til frelse.


Det gjør vi med stor glede og entusiasme.


Så, takk så langt for to spennende år. Takk til deg som følger sendingene våre, og takk for all støtte og alle varme tilbakemeldinger.


Og velkommen til en fantastisk høst.


Bli med oss, du også!

111 visninger

Comments


bottom of page